(Eilen täällä oli peräti 5 kävijää.. ohhoh, en osannut odottaa niin suurta määrää ottaen huomioon sen,etten ole postannut vuosiin. Onkohän täällä vielä faneja elossa? Noh, minä ainakin olen vielä elossa ja oli pakko tulla kirjoittamaan :'D)

MUTTA! Nämä uutiset saavat varmasti jokaisen fanin - jopa entisen fanin - poppimaan riemusta. Kyse on siis Spin Masterin suunnitelmista herättää Bakugan jälleen eloon, niin lelujen kuin TV-sarjankin osalta ! Näemme näissä  virallisissa suunnitelmissa jopa concept artiakin,vaikka kuvat ovatkin erittäin... epäselviä. 

Aiheeseen liittyvä kuva

Linkki sivulle josta otin screenshotin löytyy tästä klikkaamalla.

bakugan%202018.jpg

 

Suunnilleen samat uutiset löytyvät Ani.me-nimiseltä sivustolta. Crunchyrollissakin artikkeli tästä.

Koska Bakuganin suosio ei ollut Japanissa sen kummoinen, en usko että animaatiosarja tullaan tuottamaan siellä, vaan on todennäköisempää että Kanadalaiset studiot tulevat pitämään huolta siitä. Mutta tämä on siis oma mielipiteeni,heh, eihän sitä tiedä. Trailereita ei ole tosin vielä minnekään tupsahtanut eikä hahmoistakaan tiedetä oikein mitään.

Tuskin maltan odottaa,että saamme kuulla lisää! Fandomin herättäminen eloon ja uusien fanien ilmestyminen olisi kerrassaan loistavaa, vaikka epäilenkin sitä että Bakugan tulisi olemaan yhtä suosittu kuin vuosina 2010-2013.

Heippa,kiitos kaikille kävijöille ~ ^^