Nyt on uusi vuosi vietetty,joulu on jo reilusti takana ja aika on taas kiitänyt kuin Ventus-Bakuganien nopeudella...mitä ihmettä,kohta on taas ystävänpäivä ja yksi uusimmista päivityksistäni olikin viimevuoden ystävänpäivänä. Ihan kuin se olisi ollut vasta vähän aikaa sitten.

Mutta sitten siirrytäänkin varsinaiseen asiaani: Eli sivujen remonttiin.

REMONTTI%21%20o.o.jpg

Niin,tässäpä tämä. Ajattelin,että kun nämä sivut ovat täynnä vanhoja,turhia ja hömppiä postauksia,niin haluaisin sivuilleni nyt jotain uutta. Muokkailisin nykyisiä osioita ja lisää olisi tarkoitus tulla. Kun lueskelin vanhoja päivityksiäni,niin huomasin,että joissain kohdissa minulla oli hirveä varhaisteiniyden angstipäiviä ja hirveä kiroilusessioni. Joskus taas tunnistan itsestäni hölmön skidin. Ja joissakin vanhoissa postauksissani olen huomannut,että olin olevinani hyvinkin kypsä. Myöhemmin varmaan ajattelen tästäkin postauksesta jotain,heh.

No jaa,eipä tässä vissiin muuta,moikka! :3

ps. Kuvan tekstissä tuo "hieman" on aikalailla sarkasmia,kun ajattelee,kuinka laiska olen näiden sivujen suhteen. Luulenpa,että kestää ainakin 3 kuukautta,ennen kun saan tänne haluamani jutut.